om oss

Vi är en oberoende konsultbyrå som vägleder digital transformation med kompetens inom kommunikation, verksamhetsutveckling, it-utveckling och förändring.

kompetens

Vi håller våra fackkunskaper uppdaterade, delar med oss av erfarenheter och tar intryck av vad som händer omkring oss. Det ger oss förutsättningar att tillföra rätt kompetens.

lyhördhet

Vår verksamhet sker människor emellan. Vi gillar det. Att vad som kan verka tekniskt egentligen handlar om mänskliga drivkrafter, känslor och viljor. Vi ska därför alltid förbli lyhörda.

engagemang

Vi har en genuin vilja att hjälpa våra kunder framåt, att förverkliga oss själva och vara med och utveckla samhället i stort. Drivkraften kommer inifrån och det engagerar oss.

       

historia

 

Adaptit grundades 2005 av Jens Larsson, Jonas Wedar, Klas Edgren och Peter Wernemar. Alla fyra kom från större konsultbolag och delade drömmen om att kunna fortsätta göra det vi var bra på, men på egna villkor. Att få skapa en arbetsplats som vi själva kunde påverka. Att bli den attraktiva arbetsgivare som branschen ser upp till.

Top id dolor sit mattis ut nec Aenean fringilla et, Curabitur libero.