om oss

Vi är oberoende konsulter som vägleder digital transformation med siktet inställt på samhällsutvecklande funktioner.

Vi är en 100% oberoende konsultbyrå med en övertygelse om att riktig konsulting kräver ett objektivt och vägledande förhållningssätt. Vårt dagliga arbete handlar om it- och verksamhetsutveckling för att göra våra kunder framgångsrika i en digital framtid. Vi är konsulter utöver det vanliga och vill göra vårt yttersta för att bidra till en positiv samhällsutveckling.  Vi riktar oss därför särskilt mot privata och offentliga aktörer som tillhandahåller samhällsutvecklande funktioner.

Läs mer om vårt erbjudande här

Vi tror på att rikta vår verksamhet mot en mer hållbar, medmänsklig och världsomfamnande samhällsutveckling.

Den snabba teknikutvecklingen driver på en enorm samhällsomställning, ett paradigmskifte på väg mot en supersmart värld. Kraften i paradigmskiftet ger Adaptit en fantastisk möjlighet att arbeta mot FN:s globala hållbarhetsmål, att i vardagen vägleda våra kunder i en lika medmänsklig som tekniksmart riktning samt att summan av vårt arbete kan bidra till en mer världsomfamnande samhällsnorm. Vi vill ta den här möjligheten och vet samtidigt att det handlar om att göra skillnad i vardagen.våra värderingarhistoria

 

Adaptit grundades 2005 av Jens Larsson, Jonas Wedar, Klas Edgren och Peter Wernemar. Alla fyra kom från större konsultbolag och delade drömmen om att kunna fortsätta göra det vi var bra på, men på egna villkor. Att få skapa en arbetsplats som vi själva kunde påverka. Att bli den attraktiva arbetsgivare som branschen ser upp till.

LEDNINGSSTÖD

Top