om oss

Vi är en 100% oberoende konsultbyrå med en övertygelse om att riktig konsulting kräver ett objektivt och vägledande förhållningssätt. Vårt dagliga arbete handlar om it- och verksamhetsutveckling för att göra våra kunder framgångsrika i en digital framtid. Vi kan digitalisering och vill bidra till en positiv samhällsutveckling. Vi riktar oss därför särskilt mot privata och offentliga aktörer som tillhandahåller samhällsbärande funktioner.

Den snabba teknikutvecklingen driver på en enorm samhällsomställning, ett paradigmskifte på väg mot en supersmart värld. Kraften i digitaliseringen ger oss alla en fantastisk möjlighet att möta våra 17 globala hållbarhetsmål, främja mer världsomfamnande samhällen och tillhandahålla goda moraliska AI-kompasser. Vi tror på att kunna bidra till den möjligheten och att det kan göra skillnad för samhällsutvecklingen.våra värderingarhistoria

 

Adaptit grundades 2005 av Jens Larsson, Jonas Wedar, Klas Edgren och Peter Wernemar. Alla fyra kom från större konsultbolag och delade drömmen om att kunna fortsätta göra det vi var bra på, men på egna villkor. Att få skapa en arbetsplats som vi själva kunde påverka. Att bli den attraktiva arbetsgivare som branschen ser upp till.

Top elit. venenatis, dictum libero dolor. vulputate,