Patrik Lilja

Passion och nyfiket intresse för ständig förbättring har präglat mitt arbetsliv. Under tjugo år har jag verkat i olika ledarroller på flera större företag där organisationen ansvarat för hållbara driftmiljöer till kritiska verksamheter med regulatoriska krav. 

Som ledare drivs jag av att skapa en kultur och miljö där människor trivs att arbeta tillsammans och mot tydliga mål.

I rollen som ledare och sponsor i större transformationsprojekt har jag arbetat framgångsrikt med medarbetare, i kombination med konsulter och samarbetspartners, där vi tillsammans byggt effektiva team med fokus på leverans och verksamhetsnytta.

Som människa vill jag vara en del av det som händer i min omgivning, jag gör det genom att skapa tillfällen och mötesplatser där vi gör saker tillsammans. Tillfällen där vi gärna mellan grytlock och matvaror låter oss inspireras från det italienska köket där kvaliteten på varje del i sin enkelhet binds samman till det där lilla extra.

 

Privat består livet mycket i att tillsammans med min fru vara möjliggörare för våra två tonårsdöttrar. Att hjälpa och coacha dom i att få ihop skola, idrott och umgänge med kompisar på ett enkelt sätt genom att alltid finnas nära och med en hjälpande hand.

Tiden där emellan är jag en enkel person som upplever harmoni och lugn i cykelsadeln, på landsväg eller på grus och stigar i skogarna runt om i min hemmamiljö.

Jag trivs också bra med att från tid till annan göra ingenting eller det som för stunden ger mig energi, och då gärna med bra musik från en högtalare eller i hörlurarna.

Top