Helena Edbladh

Människor är spännande och komplexa. Jag har förmånen att få arbeta tillsammans med kompetenta medarbetare varje dag. I min roll på Adaptit är jag delaktig och har insikt i många olika delar. Jag jobbar bland annat med vår arbetsmiljö, arbetsgivarvarumärket, rekrytering, events och kompetensutveckling. Det passar min personlighet alldeles utmärkt - jag är serviceinriktad, lyhörd och gillar att få ta del av, och få hjälpa till i, våra konsulters vardag.

Mitt mål är att Adaptit ska fortsätta vara en attraktiv, trygg och inkluderande arbetsgivare. Självledarskapet är centralt och vi utvecklar oss dagligen. Utmaningen i dessa pandemitider är att bygga "vi-känslan” eftersom de flesta av oss sitter hemma och arbetar eller befinner sig hos våra kunder. Därför blir våra events och aktiviteter ännu viktigare framåt. Vår tillväxtresa ger oss energi och kraft, nya kreativa kollegor kommer in och tillsammans med oss som varit länge på Adaptit vill vi göra skillnad hos våra kunder inom samhällsviktiga verksamheter. Det är så härligt att få vara med och bidra!

På fritiden så umgås jag mycket med mina två tonåringar och vår glada och intensiva Staffe-kille. Att skaffa hund under Corona-tiden har varit ett riktigt bra val för oss, 2–3 timmars utevistelse per dag tillsammans med hunden ger mig massor av energi och glädje. I övrigt gillar jag att vara på vårt spartanska torp mitt ute i de sörmländska skogarna, där tankar jag lugn och harmoni.

Top