Helena Edbladh

Jag är ekonomi- och marknadskoordinator med kontorsansvar på Adaptit. Tidigare har jag arbetat med liknande uppgifter inom marknad och ekonomi men i en helt annan bransch. I min roll på företaget är jag delaktig och har insikt i många olika delar, det passar min personlighet alldeles utmärkt. Jag älskar nämligen att ha många bollar i luften och är lyhörd och serviceinriktad. Jag får både arbeta strukturerat i vårt affärssystem samt ge utlopp för min kreativitet inom webb och sociala medier. Att dessutom få vara med och inreda och ta hand om kontoret sätter lite extra guldkant på min arbetstid.

Idag arbetar jag på en av Sveriges bästa arbetsplatser och mitt personliga mål är vara med och bidra till att vi fortsätter vara det! Att Adaptit driver och vägleder digitaliseringen ger mitt arbete ytterligare en dimension av meningsfullhet.

På fritiden gillar jag att vara med mina barn och stötta dem på fotbolls- och basketplaner. För att ta hand om mig själv så tränar jag yoga och pilates så mycket jag kan.

Top