Per Molin

Jag är en verksamhetsutvecklare och förändringsarkitekt, van vid strategiska frågeställningar och komplexa uppdrag med många intressenter.

Jag utmanar och driver lösningar framåt utifrån verksamhetens behov och jag är van vid att förutsättningarna förändras under resans gång.

Jag har arbetat i IT-branschen i över 20 år och har skaffat mig erfarenhet från olika branscher inom både privat och offentlig sektor. Jag har erfarenhet från bland annat ledning och IT-styrning, verksamhet -och processutveckling samt drift och förvaltning, har en bred affärsförståelse och teknisk IT-kompetens samt förmågan att snabbt sätta mig in i kundens affär och utmaningar.

Jag trivs i uppdrag som innehåller verksamhet, strategi, affär och IT, jobba nära beställare och intressenter och tillföra nya perspektiv, gärna i ett team. Jag drivs av att skapa lösningar som ger ett konkret värde för kunden och digitaliseringsfrågor som leder till faktiska förbättringar.

När jag inte arbetar tränar jag karate, seglar, åker skidor, lagar mat, städar, curlar våra barn eller tar det lugnt.

kompetensfördelning

  • Verksamhetsutveckling
  • IT-utveckling
  • Förändring

Specialitet: Utmana strukturer och tillföra nya perspektiv. Det finns inte en sanning hur man skall jobba och att det i praktiken krävs planerade insatser för att något ska ske. - If nothing goes right, go left!

Top