Kent Möller

Med en gedigen erfarenhet från ett större antal projekt i och utanför Sverige ser jag mig själv väl insatt i frågor kring IT-styrning, IT-leverans och organisationsfrågor. Likväl är jag fortfarande nyfiken, driven, intresserad och lyhörd för kundens behov och önskemål.

Min erfarenhet kommer från roller hos både kund och leverantör vilket givit mig förståelsen för deras utmaningar. Jag strävar efter att både leverantör och mottagare delar samma målbild, och att vi gemensamt gör vad vi kan för att nå de uppsatta målen. Mitt arbete har bestått i att arbeta både operationellt och strategiskt med tjänsteleveranser och tjänsterelaterad verksamhetsutveckling.

I mitt arbete strävar jag efter att vara strukturerad och organiserad men fortfarande med bibehållen kreativitet för att nå maximal verksamhetsnytta.

Jag en positiv lagspelare som värdesätter god gruppdynamik och anpassar mig snabbt till nya situationer. Min motivation hämtar jag från mina barn och möjligheten att få arbeta med uppgifter som utmanar mig i att tänka i nya banor. För mig är en bra dag på jobbet när jag kommer hem och känner att vi lyckats ta oss ett steg närmare målet, och att vi förstår morgondagens utmaningar.

Min fritid spenderar jag med familj och vänner, gärna i kombination med god mat och dryck eller i samband med uteaktiviteter som en tur på fjället.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • IT-utveckling
  • Förändring

Specialitet: Förstå, bena ut och driva igenom komplexa leveranser

Top