Andreas Sundberg

I min roll som konsult inom verksamhetsutveckling vill jag förstå min kunds behov och förutsättningar på djupet. Jag vill veta var det skaver och vad som kan förbättras. Jag arbetar gärna som en del av ett team, för det är i fungerande team som magin skapas.

Under de senaste åren har jag arbetat med förvaltning och utveckling av verksamhetssystem och processer inom offentlig sektor. Allt från kravhantering och utveckling till förvaltning av bland annat robotiserade processer (RPA), digitala arbetsflöden, e-förvaltning, IoT och öppna data.

Jag är strukturerad i mitt arbete men lämnar öppet för en stor grad av flexibilitet. Det är roligt när det händer saker, när man får testa planen och se hur den tas emot av verkligheten. Jag tycker om känslan när man till slut förstår en från början komplex process, och nästan hör klicket av hur nyckeln vrids om i låset. Nu kan vi börja utveckla! Jag beskrivs ofta som en social, glad, pedagogisk och förtroendeingivande person som kan förklara komplexa processer på ett sätt så att alla kan förstå. På fritiden umgås jag med min familj, gärna ute i skogen, jag tycker om att fiska, fotografera och av att njuta av livet.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • IT-utveckling
  • Förändring

Specialitet: Att förstå, och att få andra att förstå komplexa processer - och hur de går att utveckla.

Top