Vi erbjuder oberoende konsulttjänster i gränslandet mellan kommunikation, verksamhetsutveckling, it-utveckling och förändring. I ett större perspektiv innebär det att vi vägleder digital transformation. Här kan du läsa mer om vad vi kan och gör samt varför vi tycker du ska anlita oss.

KOMPETENS

DET VI ÄR BRA PÅ, HUR VI FOKUSERAR OCH VILKA EFFEKTER DET KAN GE

kommunikation

Säga rätt saker, till rätt personer i rätt kanaler.

Vi är riktigt bra på att ta fram kommunikationsplaner men vi fokuserar på att ni ska nå fram med ert budskap.

Ni kan lansera nya tjänster, öka verksamhetsnyttan och stärka ert varumärke.

verksamhets-
utveckling

Blicka framåt, forma målen och visa vägen.

Vi är riktigt bra på att ta fram digitala strategier men vi fokuserar på att utveckla er organisation.

Ni kan ta sikte, öka förändringstakten och stärka er förmåga att tänka nytt.

it-
utveckling

Förstå behoven, rita lösningen och få det att fungera.

Vi är riktigt bra på att ta fram banbrytande målarkitekturer men vi fokuserar på att få ihop helheten.

Ni kan dra nytta av ny digital teknik, göra idéer till verklighet och använda it för innovation.

förändring

Bilda teamet, strukturera arbetet och göra framstegen.

Vi är riktigt bra på att leda projekt men vi fokuserar på att coacha era medarbetare längs vägen.

Ni kan gå från ord till handling – och i mål. Väl där säkerställs att effekterna består.

varför adaptit?

vi är ett med våra kunder

Vi har alltid våra kunders bästa för ögonen och är vana vid att bli ett med dem under våra uppdrag. Faktum är att våra kunder ofta glömmer bort att vi inte är anställda hos dem.

Vi har stretchade mål med en spännande affärsinriktning. Parallellt med pågående uppdrag coachas varje konsult i sin personliga utveckling genom vår gemensamma målstyrningsmodell. Det är ett ständigt arbete som vi gärna berättar mer om.

Det är dock ingenting som tar uppmärksamhet från våra kunder. Våra uppdrag handlar alltid till hundra procent om deras verksamheter, deras behov och vad vi förväntas uträtta för deras räkning. Det är inte bara en trovärdighetsfråga utan en del av vår företagskultur. Vi är ett med våra kunder.

vår produkt är en etablerad förmåga

Det som utmärker oss är hur vi utför vårt arbete. Vi använder alltid strukturerade arbetssätt. Oavsett om det handlar om att mäta nytta, genomföra ett projekt eller designa en lösning.

Vi gör det alltid viktigt för oss att engagera våra kunders medarbetare i våra uppdrag, under hela arbetets gång. Det är en trygg och lyxig känsla att arbeta ihop med en adaptit-konsult. Det beror på att vi lägger en ära i att maximera upplevelsen av våra dagliga arbetssätt.

Men vi nöjer oss inte där. För oss är det viktigt att leverera ett bestående värde. En praktisk förbättring som lever kvar efter att våra uppdrag har avslutats. Det är först då vi känner att vi har lyckats. Det är också den enda ”produkten” vi erbjuder – en för våra kunder etablerad förmåga.

vi är en riktig konsultbyrå

Adaptit är ett renodlat tjänsteföretag med en hundra procent oberoende ställning. Vårt agerande påverkas inte av några dolda produktintressen. Inte heller av några yttre ägarintressen.

Vi lägger en ära i våra konsultativa insatser. Att lära känna våra kunder, förstå vår roll under deras resa och förmedla vår kompetens längs vägen. Vi är de som kan dra det första penseldraget, de som kan få det att hända och de som kan stötta om det blåser till.

Det är ingen slump att vi har satt ”vägleder” längst fram i vår affärsidé om ”digital transformation”. Det sätter fingret på vad vår verksamhet handlar om. Att vägleda. Vi menar att det är en förmåga som ska utmärka genuina konsulter. Att det gör oss till en riktig konsultbyrå.

VÅRA TJÄNSTER

vår vanligaste arbetsform


Det vanligaste sättet att anlita oss är genom kundanpassade uppdragsavtal mot löpande timersättning. Du har alltid tillgång till en kundansvarig person som utöver avtalsfrågorna även säkerställer att du är riktigt nöjd med vårt arbete. Våra kundansvariga är själva erfarna konsulter som förstår era behov och konsulternas vardag.

upphandling och ramavtal


Vi har ett antal egna ramavtal och därtill goda avtalssamarbeten med ett flertal större tjänsteleverantörer. Vi är vana vid att hantera alla typer av upphandlingsförfaranden i såväl privat som offentlig sektor. Vår utgångspunkt är att tillämpa Almega it-företagens allmänna avtalsvillkor.

En av våra tjänster

vill du ta ett helhetsgrepp kring digitalisering i din kommun?


Kom igång med vår orienteringstjänst – en uppstartsaktivitet i workshopformat tillsammans med våra mest erfarna konsulter. Vi samlar era nyckelpersoner under en heldag och går igenom de områden som bör hanteras vid etablering, omstart eller vidareutveckling av “e-relaterade” initiativ.

Tycker du att det här verkar intressant, lämna din intresseanmälan på info@adaptit.se så återkommer vi inom kort.

Top