Adaptit är en oberoende konsultbyrå som vägleder digital transformation | Kompetens inom kommunikation, verksamhetsutveckling, it-utveckling och förändring | Värdebaserad företagskultur | Driver intressenätverket ”epraktiken” 35 medarbetare, rekryterar löpande | Grundat 2005, alltid vinstdrivande |

 

 

 

VÄRDEGRUND

kompetens

Vi håller våra fackkunskaper uppdaterade, delar med oss av erfarenheter och tar intryck av vad som händer omkring oss. Det ger oss förutsättningar att tillföra rätt kompetens.

lyhördhet

Vår verksamhet sker människor emellan. Vi gillar det. Att vad som kan verka tekniskt egentligen handlar om mänskliga drivkrafter, känslor och viljor. Vi ska därför alltid förbli lyhörda.

engagemang

Vi har en genuin vilja att hjälpa våra kunder framåt, att förverkliga oss själva och vara med och utveckla samhället i stort. Drivkraften kommer inifrån och det engagerar oss.

LEDNING

historia


Adaptit grundades 2005 av Jens Larsson, Jonas Wedar, Klas Edgren och Peter Wernemar. Vi kom alla fyra från större konsultbolag och delade drömmen om att kunna fortsätta göra det vi var bra på, men på egna villkor. Att få skapa en arbetsplats som vi själva kunde påverka. Att bli den attraktiva arbetsgivare som branschen ser upp till.

Sagt och gjort tog vi klivet ut i det okända och slog våra påsar ihop. Idag består våra största åtaganden av digitala transformationer, flera med påtaglig samhällspåverkan. Kulturen och kollegorna är nämligen de enskilt största anledningarna till att våra medarbetare trivs så bra hos oss.

framtid


Som vi alla ser händer det otroligt mycket omkring oss nu. Marknader globaliseras och samhällen digitaliseras. Vi människor kastas mellan entusiasm och frustration. Medvetet eller omedvetet försöker vi hitta olika sätt att förhålla oss till den accelererande samhällsutvecklingen som vi alla befinner oss i.

Vi ser det hos våra kunder, märker det bland våra medarbetare och känner det som privatpersoner. Som företag är vi ödmjuka inför var framtiden tar oss. Vad vet vi egentligen om vad som händer härnäst? För oss handlar det om att medge ett tillstånd av en ständigt ökande förändringstakt samt etablera en struktur som snabbt kan anpassas till nya affärsförutsättningar.

Vi bygger en god scen för alla som delar vår resa. Receptet är enkelt: Vi samlar marknadens främsta talanger, etablerar Sveriges bästa arbetsplats, stärker våra kunders förmåga och påverkar samhällsutvecklingen. De som hänger med ges riktigt bra förutsättningar för att bygga sina personliga varumärken samtidigt som vi tillsammans sätter ett positivt avtryck på omgivningen.

Det är så vi blickar framåt. Med uppmärksamheten utåt och lyhördheten inåt. Siktet är inställt och vi har en tydlig affärsinriktning. Adaptit vägleder digital transformation. Det innebär att vi använder all vår kompetens för att hjälpa våra kunder att hänga med i samhällsutvecklingen. Det betyder också att vi bidrar till att vår gemensamma framtid blir så bra som möjligt.

Top