Klas Edgren

Efter tjugo år som konsult, där jag drivit flertalet större förändringsprojekt i roller som projektledare och arkitekt samtidigt som jag jobbat med ledning av Adaptit, har jag sedan några år hundra procent fokus på arbete med ledningen av bolaget.

Jag har en stark entreprenörsanda, är positiv, analytisk, ansvarstagande och noggrann. Min fallenhet för ekonomi och juridik i kombination med mina personliga egenskaper har lett till att jag har ansvar för Adaptits ekonomi, lönemodell, avtal, administrativa processer och beslutsstöd. Jag är lyhörd, prestigelös och inspireras gärna av ny information från medarbetare och omvärld, men jag fattar beslut baserat på fakta och relevant information. Mitt intresse av effektivisering och automatisering har medfört att stor del av mitt fokus ligger på vår interna digitaliseringsresa.

Fritiden består på vinterhalvåret till stor del av skidåkning tillsammans med mina barn i lokala slalomklubben och under loven på snöiga berg, gärna i orörd terräng på baksidan av berget. Den varma delen av året ägnas gärna åt segling med familjen mellan kobbar och skär i en nyligen inköpt Trimaran. Detta såklart varvat med ständiga förädlingsprojekt på min fastighet i Saltsjö-Boo.

Top suscipit dictum ut massa facilisis et,