Jonas Wedar

Hela mitt yrkesliv har handlat om utveckling. Under tjugo års tid har jag effektiviserat mina kunders verksamheter, förbättrat deras it-miljöer och inte minst stärkt deras medarbetare längs vägen. Parallellt har jag under drygt tio års tid varit en av huvudpersonerna bakom Adaptit.

Sedan en tid tillbaka har jag förmånen att leda vårt företag. Jag fokuserar utåt, framåt och uppåt. Det innebär att jag ansvarar för vår affärsutveckling, marknadsföring och försäljning. Vi är mitt i en spännande affärsförflyttning och det är mitt uppdrag att ta verksamheten till nästa nivå.

Jag har en framåtriktad, progressiv och något envis personlighet. Jag visualiserar hellre nyläge än nuläge och ser sällan hinder med att ta mig dit jag vill. Jag engagerar mig gärna i helheter och har lätt för att se varje människas bidrag till det större sammanhanget. Jag talar gärna inför grupp och är duktig på att uttrycka mig i tal och skrift.

Jag dras till naturens storheter. När det blåser vill jag ut på havet, när det snöar vill jag upp på bergen. Jag ser en tjusning med att trotsa våra årstider. När vintern nalkas sticker jag ut och vindsurfar. När våren kommer njuter jag av topptursåkning.

Just nu fylls tillvaron mest med diverse förbättringsprojekt kopplat till vårt nyinförskaffade hus på Värmdö. En ny typ av utmaning som är perfekt för att balansera yrkeslivet.

Top quis Aliquam dolor. ut tristique pulvinar