Ulrika Sten

Jag motiveras av att skapa effektiva arbetssätt och processer för att kunden ska få de främsta förutsättningarna i sin organisation. Att analysera och utveckla verksamheter för att förbättra och digitalisera funktioner är något som driver mig i mitt arbete som konsult. Som person är jag lyhörd och engagerad gentemot kollegor och projekt.

Med en mastersutbildning i verksamhetsutveckling och bakgrund på ett startup inom digitalisering har jag erfarenhet av att hantera nya produkter och tjänster och skapa effektiva lösningar och rutiner. Det är viktigt för mig att kommunicera med mina medarbetare och att planera arbetet för att det ska bli så strukturerat som möjligt. Känner mig trygg i att komma in nya situationer och att använda mina kompetenser för att ta fram funktionella system och processer.

På min semester och fritid gillar jag att resa, gå långa promenader och testar gärna nya restauranger med vänner och familj. För att rensa tankarna och träna blir det ofta flera springturer i veckan.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • IT-utveckling
  • Förändring

Specialitet: Utveckla och digitalisera effektiva verksamheter och funktioner efter kundens behov och förutsättningar.

Top