Therese Grahn

Jag är en kreativ, pedagogisk och lösningsfokuserad konsult som fascineras av att utforska verksamheter, processer och människorna bakom. Med erfarenhet som både kravanalytiker och projektledare har jag en bred förståelse från att samla in övergripande behovsbild, analysera och dokumentera genomförbara krav till att driva utveckling, test och implementation. Jag trivs i gränslandet mellan IT och verksamhet där jag i min roll ofta är limmet som skapar transparent genom tydliga krav eller kommunikation genom mina projekt.

Som ledare är jag mån om att skapa bra förutsättningar för mitt team. Med ett agilt mindset fokuserar jag på att leverera värde och bra användarupplevelse, men anpassar arbetssätt, planering och struktur efter organisationens behov och projektets mål.

Jag har beskrivits som en glad och social person som är bra på att skapa förståelse och engagemang hos personer från både styrgrupp, intressenter och utvecklare.

På min fritid gillar jag att njuta av livet genom att delta i aktiva upplevelser tillsammans med familj och vänner, som att paddla kajak, åka skidor och vandra i skogen.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • IT-utveckling
  • Förändring

Specialitet: Att pedagogiskt driva kravanalys och skapa bra förutsättningar för teamet.

Top