Sven Envall

Jag har en lång bakgrund från offentlig sektor där jag arbetat i olika ledande roller, bland annat som projektledare och huvudprojektledare för olika strategiska projekt på flera stora myndigheter. De senaste åren har jag verkat inom bank- och finanssektorn där jag breddat mina erfarenheter dels inom säkerhetsområdet, dels inom IT-infrastruktur.

Sedan maj 2018 har jag även förmånen att jobba som konsultchef. Inom ansvarsområdet har jag dels personalansvar, dels frågor som har att göra med företagets tillväxt och strategiska förflyttning.

I min roll som ledare arbetar jag alltid proaktivt och riskbaserat med ett optimistiskt och passionerat förhållningssätt mot uppdraget. Jag brinner för att skapa och arbeta i engagerade team som arbetar för att nå gemensamma mål. Min styrka är att snabbt skapa en överblick av ett uppdrag och omkringliggande strukturer, utmaningar och förutsättningar, för att därefter ta fram en handlingsplan och identifiera aktiviteter för att realisera planen.

Då jag ofta jobbat i teknikintensiva uppdrag upplever jag att kommunikation i balans med teknik är centralt för att kunna nå bra effekter i organisationer. Det är viktigt att anpassa budskapet till mottagaren och säkerställa att det blir lätt att göra rätt.

Jag vill skapa förutsättningar för medarbetare och projektdeltagare så att de kan få möjlighet att förstå sin roll och på så sätt kunna bidra på bästa sätt. Jag strävar därför efter att hitta en balans mellan krav och känsla. En av mina framgångsfaktorer är att snabbt kunna identifiera den gemensamma målbilden och leveransen och under arbetets gång dra nytta av medarbetarnas vilja och engagemang.

På fritiden varvar jag ned när jag får umgås med mina vänner, ta fruktansvärt tidiga morgonpromenader eller resa till härliga platser runt om i världen (favoritstaden är Paris). För att ge mig en energiboost idkar jag mig åt min hobby powerlifting (paradgrenen är marklyft) och joggar när vädret så tillåter.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • IT-utveckling
  • Förändring

Specialitet: Att leda projekt med ett engagemang utöver det förväntade.

Top vel, Lorem libero. adipiscing in sit felis libero Donec nunc velit, Aliquam