Steve Cedergren

Jag har i mer än 15 år arbetat med olika former av informationsfrågor inom olika yrkesroller, både inom det offentliga såväl som inom det privata. Jag kommer senast från Stockholms Stadsmission där jag arbetade som digitaliseringsansvarig och ansvarade för de policys samt den övergripande digitala strategin.

Informationen har ett oöverträffat värde, för både myndighetsverksamhet så väl för de privata bolaget. Jag är övertygad att information/data, är nyckeln för digitaliseringen. Tekniken är givetvis viktig i detta sammanhang, men utan god informationsstruktur så kommer kvalitén att svikta. Det innebär att kravet på informationsstruktur, förvaltning och säkerhet kommer att höjas i takt med högre informationskomplexitet inom interna och externa informationskanaler.

Som person är jag lyhörd och kreativ, samt samarbetsvillig och coachande, och anser att lärandet är något som aldrig upphör. Jag trivs bäst i att arbeta i gränslandet mellan affär/Informatik/verksamhet. Jag är en aktiv person som gillar både rörelsebaserade aktiviteter såväl som kulturella. Jag brukar tillbringa somrarna med familjen i Frankrike, eller i södra Europa och har en dröm om att en gång kunna bosätta mig där igen.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • IT-utveckling
  • Förändring

Specialitet: Digitalisera det offentliga Sverige genom kvalitativ informationsdistribution

Top ut venenatis, eleifend consequat. elit. sit ut in quis, et, suscipit