Sophia Axelsdotter

Som person och konsult drivs jag av att vara en tillgång för den verksamhet jag arbetar för. Att på ett professionellt, nyfiket, strukturerat och lyhört sätt bidra med mina erfarenheter och kunskaper så de kommer till nytta för den kund jag arbetar för.

Med över 20 år i IT-branschen har jag erfarenhet av både privat och offentlig sektor i olika roller. Det har lärt mig att alla verksamheter har behov av förändringar - stora som små, de påminner om varandra men har alla sina unika utmaningar.

Som kollega är jag lojal, har lätt till skratt och ger energi till hela gruppen. Jag är genuint intresserad av människor och ser till att hitta sätt att inspirera och motivera mig själv och resten att arbetsgruppen att nå uppsatta mål, i tid, tillsammans och med glädje.

På min fritid älskar jag att umgås med vänner och familj. Att resa, gå på fotboll, träna Zumba och berätta dåliga vitsar ingår även i min repertoar.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • Förändring

Specialitet: Med lyhördhet och nyfikenhet, kunna förstå, strukturera och förbättra verksamheter som vill ta nästa steg i sin utveckling

Top mattis venenatis, accumsan Praesent non commodo massa luctus dolor consequat.