Sebastian Westerholm

Jag är en engagerad och lyhörd IT generalist som gillar komplexa kundprojekt där jag kan forma och arbeta tillsammans med kunder i ständig strävan att ge och få nya kunskaper, leverera resultat och kundnytta. Att göra IT-projekt begripliga, transparenta och tydliga för uppdragsgivaren är en viktig drivkraft genom de uppdrag som jag har genomfört.

I rollen som projektledare och digital tjänsteutvecklare har jag arbetat med digital transformation i olika verksamheter, med ett stort fokus på effektivare processer och affärer mot IT. Under de senaste åren har jag drivit projekt inom webb och applikationsutveckling, inom områden för övervakning och betaltjänster till olika organisationer och verksamheter.

I mitt arbete använder jag mina teoretiska som såväl tekniska kunskaper från min utbildning i "Digital Tjänsteutveckling - socialinformatik, kandidatprogram på Luleå Tekniska Universitet".

Utanför arbetet umgås jag ofta med mina vänner och familj. När det finns tid över renoverar jag min gamla segelbåt och spenderar mycket tid ute i skärgården.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • IT-utveckling
  • Förändring
Top dolor commodo nec luctus fringilla libero