Rebecka Glaser

Jag är en förändringsledare med bred bakgrund. Egen cateringfirma i London, verksamhetsledare på Cirkus Cirkör och en fil kand. i offentlig rätt är en del av allt jag har hunnit med. De sista 10 åren har jag arbetat med att utveckla offentlig sektors arbete inom arbetsmarknadsområdet genom internationalisering och EU-finansiering för projekt. Jag har fått bifall på EU-ansökningar för 57 miljoner kronor under de senaste 3 åren. Genom mitt utbyte med Europa har jag bidragit till att förändra hur hela Stockholm stad arbetar med upphandlingar för att skapa arbetstillfällen för de som står långt från arbetsmarknaden. Jag drivs av en lust för det okända och oväntade och jag bidrar med innovativa lösningar till strategiska utmaningar och problem på ett användarcentrerat och affärsmässigt sätt.

Jag är uppvuxen i en riktigt stor familj så som kollega är jag ofta en i teamet men jag är ganska bra på att vara solo cowgirl också som en typisk gul-röd personlighetstyp ska vara. Jag gillar det där som de flesta hatar – att sakna karta och kompass – jag är en kaospilot som gärna leder i förändring där terrängen är oklar. Sa jag att jag är snabb också? Som en kollega uttryckte saken "om vi ska inta New York så skickar vi in Rebecka innan helikoptrarna kommer”.

Jag hittar balans i kropp och själ med yoga och balett och mediterar mycket. Jag älskar att umgås med mina vänner och jag har en härlig hund som jag upptäcker Stockholms promenadstråk med.

Specialitet: Bryta nya mark som lyfter verksamheten till nästa nivå och leder organisationen genom förändringen.

Top