Ragnar Eliasson

Jag är en öppen och social verksamhetskonsult som drivs av att skapa värde. Jag vill göra det genom att på ett pragmatiskt sätt, utveckla och etablera verksamheters arbetssätt och leveranser, för att nå deras önskade resultat.

Min övertygelse är att teaminsatser, samarbete och samskapande är helt avgörande för en smidig och effektiv verksamhetsutveckling.

Jag har arbetat inom IT-branschen sedan 1986 och sedan 2000 har jag fokuserat på verksamhetsutveckling, projektledning, förändringsledning och IT Service Management. Under årens lopp har jag utvecklat en god förmåga att översätta verksamhetsbehov till kravställning och leverans av värdeskapande IT-tjänster. Mitt fokus på verksamhetsbehov i kombination med god pedagogisk förmåga gör att jag har lätt för att skapa goda relationer med både kärnverksamhet och IT. Min metod för att hitta rätt är att ofta att vänligt fråga; ”varför…..”

Tack vare stor erfarenhet och utbildning inom olika metoder, modeller och ramverk har jag ett brett urval av verktyg att kombinera för att lösgöra organisationers förmågor att lösa sina utmaningar. Jag baserar oftast mitt arbete på t.ex. Lean, ITIL, ADKAR, SAFe, SIAM, Kanban och SCRUM.

När jag inte är på jobbet tycker jag om att spela golf, flugfiska och köra motorcykel tillsammans med kompisar och min fru. Jag har reflekterat över att mina intressen är så skilda från varandra, men de har samtidigt gemensamma nämnare som kontroll och noggrannhet.

Det är nog därför som jag ofta beskrivs som lugn, trygg och pålitlig.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • IT-utveckling
  • Förändring
Top Praesent dapibus ut neque. fringilla leo ut id accumsan Sed libero