Pia Kjellerup Borg

Jag är en entusiastisk, nyfiken och lyhörd kommunikationsstrateg som också har en strukturerad, analytisk och effektinriktad sida.

Jag har en bakgrund som strateg och chef från privat sektor, närmst ifrån IT och kollektivtrafikbranschen. Min erfarenhet är transformation från statlig till privat verksamhet samt att utforma platsoberoende mätbar kommunikation grundat på affärsområden snarare än geografiska strukturer.

I en digitaliserad värld blir upplevelsen av varumärket allt viktigare. Gränser mellan internt, externt och privat suddas ut och det kräver medvetna val. Min styrka är att se till helheten, att på ett hållbart faktabaserat sätt samordna olika intressenters krav och behov. Helt enkelt att få verksamheter att på ett trovärdigt lättarbetat sätt leva sitt varumärke i både organisationsstruktur och företagskultur. Då skapas framgång.

Under min lediga tid umgås jag gärna med familj och vänner. Jag är road av matlagning, yoga och trädgårdsarbete. Vill jag ha större äventyr är resor något familjen ofta och gärna prioriterar.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • IT-utveckling
  • Förändring

Specialitet: Att omsätta struktur och kultur i innovativ kommunikation.

Top