Olov Andersson

Jag är i grunden projektledare. Min konsultbana startade på 90-talet och jag har idag gedigen erfarenhet från ett flertal omfattande förändringsprojekt hos framförallt stora företag och myndigheter i och utanför Sverige. Jag har också arbetat mycket med frågor kring IT-styrning, IT-tjänsteleverans och organisation.

Idag har jag förmånen att leda vårt interna arbete i rollen som Leveranschef. Området omfattar bland annat vårt ledarskap, medarbetarskap, vår kompetensutveckling och rekrytering. Tillsammans med våra konsultchefer arbetar jag varje dag för att skapa en enkel, transparent och inkluderande arbetsmiljö där alla får utrymme att utvecklas, synas och vara delaktiga i företagets utveckling. Världens bästa arbetsplats helt enkelt.

Som person är jag positiv och framåtriktad, har förmåga att skapa tydlighet och bryta ned komplexa sammanhang till enkla lösningar och hitta vägen till målet. Jag beskrivs ofta som pålitlig, ansvarstagande och handlingskraftig och lägger stor vikt vid att inkludera och kommunicera med alla som berörs.

En bra dag på jobbet är när jag ser någon av våra konsulter lyckats i sitt uppdrag eller när jag tillsammans med mina kollegor lyckats skapa ett tydligt värde för våra medarbetare.

Övrig tid ägnar jag gärna åt skidåkning, att vara ute i naturen eller att spela trummor. Mat, vin och resor är andra intressen, särskilt familjens årliga bilsemester genom Europa.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • IT-utveckling
  • Förändring

Specialitet: Organisera, reparera, driva och slutföra komplexa förändringsarbeten.

Top justo venenatis, felis ipsum pulvinar at id