Olivia Lundberg

Jag är en öppen och lyhörd förändringsledare med ett stort intresse för de möjligheter och utmaningar organisationer och dess anställda behöver hantera i samband med digitaliseringen. Exempel på detta är bland annat mitt arbete med den digitala arbetsplatsen, att utbilda i digitala verktyg till exempel Office 365 och att sätta strukturen för verksamheters digitala ledningssystem.

Med min tvärvetenskapliga bakgrund inom beteendevetenskap och informatik har jag ett fokus på människan och beteenden i IT-driven förändring. Jag arbetar strukturerat med att identifiera och kartlägga processer som kan effektiviseras samt implementera mer produktiva arbetssätt. Genom att skapa förståelse för anledningen bakom en förändring samt fördelarna den kan medföra vill jag engagera, inspirera och motivera användarna. Mitt mål är att skapa bästa möjliga förutsättningar för att hela verksamheten ska kunna genomdriva framgångsrika och hållbara förändringar.

På min fritid gillar jag att aktivera mig, det kan vara allt ifrån tennis eller fotboll till spinning, promenader och dans. Utöver detta umgås jag gärna med familj och vänner eller utforskar Pinterest i jakt på inspiration till nya återbruksprojekt.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • Förändring

Specialitet: Att inspirera, engagera och motivera till förändring genom att lyssna, inkludera och skapa förståelse bland användarna.

Top