Mattias Wase

I rollen som IT-arkitekt är jag engagerad och målmedveten med en förmåga att förstå och omsätta behov till genomtänkta IT-lösningar. Jag har arbetat i IT-branschen sedan 2001 med fokus på IT-infrastruktur och Systems Management. Jag har stor teknisk kompetens inom Microsoftbaserad IT-infrastruktur specifikt inom System Center Configuration Manager.

Som person är jag positiv och utåtriktad. I mitt arbetssätt är jag strukturerad och metodisk. Jag har lätt för att arbeta i grupp, både som deltagare och som ledare och gärna i en coachande roll. Jag drivs av att arbeta med projekt som leder till förbättring och är van vid att anpassa mig när förutsättningar plötsligt ändras. En bra dag som konsult är när jag får vara med och genomföra/slutföra ett förändringsarbete som jag vet kommer leda till stor verksamhetsnytta.

På min fritid gillar jag att aktivera mig med träning och jag spelar även innebandy i ett lag. Jag upplever gärna skidåkning i alperna eller i andra spektakulära skidorter. Umgås så mycket jag kan med familj och vänner. Jag tycker om att resa och uppleva nya platser.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • IT-utveckling
  • Förändring

Specialitet: Designa och presentera verksamhetsutvecklande infrastrukturlösningar.

Top Praesent accumsan id Phasellus sit vulputate, sed dictum fringilla