Marie Sandström Akram

Jag har under de senaste åren arbetat som projektledare inom offentlig sektor där jag har haft möjligheten att få leda större och mindre verksamhetsförändrande projekt, ofta i samband med en digitalisering. Jag har en forskarexamen inom medicin vilket har lagt grunden för mitt stora intresse för organisation och människor. Jag är övertygad om att framgångsrika verksamhetsförändringar kräver god organisation och struktur för att ge plats för de mjuka värdena. Genom nära kommunikation skapar jag förståelse, engagemang och ger inspiration för att skapa bästa möjligheten för bestående och hållbara förändringar.

Som person är jag lyhörd, samarbetsorienterad och resultatinriktad. Jag trivs med att arbeta i gränslandet mellan IT och verksamhet där jag upplever att nyckeln till framgångsrika organisationer ligger.

Jag är en aktiv och social person som på fritiden umgås mycket med familj och vänner. Jag drömmer om att fossilfritt kunna ta mig till Alperna och Stora Barriärrevet.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • IT-utveckling
  • Förändring

Specialitet: att på ett strukturerat sätt leda organisationers verksamhetsförändringar genom att inspirera, motivera och engagera

Top risus. ut amet, Phasellus ut Donec ipsum