Louise Jidell

Jag är en digital affärsutvecklare med expertis inom marknadsföring och kommunikation. Jag har bred erfarenhet av att arbeta med mål, strategi, processer, uppföljning och analys för olika typer av verksamheter. Min erfarenhet av att arbeta med globala komplexa bolag till mindre starts ups samt att arbeta med ett av de starkaste varumärkena i världen till att ta ett helt okänt varumärke ut på marknaden, har givit mig en djup och bred insikt om de olika delarna av marknadsföring och affärsutveckling. Jag har sedan 2008 arbetat uteslutande med utveckla verksamheten baserat på datadriven information. Innovation är en viktig del av mitt arbetsliv och jag var mycket tidig med att inse det stora värdet av digital marknadsföring och försäljning.

Bland det roligaste som finns, är att på ett motiverande och lättförståeligt sätt, kunna förmedla affärsnyttan och enkelheten med digitaliseringsprojekt. Jag drivs av att identifiera möjligheter genom att hitta nya digitala kanaler och att nå nya kundgrupper med anpassad kommunikation.

På min fritid älskar jag att upptäcka nya saker, oavsett om det gäller att hitta den snabbaste genvägen, ett nytt resmål eller att testa något jag aldrig gjort förut. Att umgås med familj och vänner har en stor plats i mitt liv.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • Förändring

Specialitet: Effektivisera verksamheten baserat på kundens behov

Top nunc sit felis mattis Donec tempus