Louise Jidell

Jag har bred erfarenhet i att få en övergripande bild av ett företag samt att identifiera förbättringsområden genom min bakgrund från många områden som affärsutveckling, verksamhetsutveckling, produktutveckling, försäljning, marknadsföring, ledarskap och HR. Min förmåga att identifiera nya tillväxtmöjligheter utvecklade jag på mitt egna företag, på storbolag och i startupbolag där jag fungerat som rådgivare.

Min erfarenhet från globala huvudkontor, lokala säljkontor och enterprenörsdrivna företag, har givit mig kunskap om att arbeta med vision, mål, strategi, processer, uppföljning och analys för alla typer av företag. Bland det roligaste som finns när jag kan ta mig an och lösa komplexa problem till exempel genom beteendemodeller, analyser och att skapa plattformar.

Jag är en strateg som drivs av att skapa ordning och struktur. Egenskapen har kommit till sin rätt i entreprenöriella företag utan etablerade strukturer, och att förhålla sig till redan etablerade processer. Den digitala strategin är en helt naturlig och betydande del av mitt yrkesliv. Jag kan på ett motiverande och lättförståeligt sätt förmedla affärsnyttan och enkelheten med digitaliseringsprojekt. Jag har medverkat i flera ledningsgrupper, haft budgetansvar och personalansvar.

På min fritid älskar jag att upptäcka nya saker, oavsett om det gäller att hitta den snabbaste genvägen eller att testa något jag aldrig gjort förut. Att umgås med familj och vänner har en stor plats i mitt liv.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • IT-utveckling
  • Förändring

Specialitet: Optimera verksamheten baserat på kundens behov

Top