Louise Hardne

Jag är en analytisk och driven verksamhetsutvecklare inom sälj- och marknad. Mitt huvudsakliga mål är att skapa starka varumärken, öka antalet affärer och bidra till en lönsam verksamhet med hjälp av digitala lösningar.

Jag drivs av konkreta resultat och välgrundade beslut. Som konsult är jag detaljorienterad och analytisk, samtidigt som jag är snabb och energisk. Jag vill ständigt framåt och ifrågasätter befintliga metoder för att skapa positiv förändring. Valet att studera både till personalvetare och ekonom har gett mig en god förståelse för människan såväl som affären, och jag är medveten att det krävs ett fokus på båda för att lyckas i sina projekt.

Jag har verkat inom sälj- och marknad under hela mitt yrkesliv. Jag har gjort allting från utförliga försäljning- och marknadsanalyser till att utveckla nya marknadsprocesser och arbeta med digital marknadsföring i alla dess former. Jag arbetar med både strategiska och operativa frågor. Målet är dock alltid detsamma, att bidra till en lönsam och kundcentrerad verksamhet.

På min fritid umgås jag gärna med familj och vänner. Jag är väldigt aktiv av mig och gillar att vara ute och springa i naturen, men jag kan även uppskatta en riktigt god middag.

Specialitet: Stärka varumärken, öka antalet affärer och bidra till en lönsam verksamhet med kunden i fokus.

Top risus commodo suscipit Donec id, Praesent