Kristina Bozhko

Jag motiveras av alla positiva effekter för kunder, företaget, mina kollegor och mig själv, särskilt när jag ser konsekvenserna av mina beslut och drivna förbättringar. Jag stimuleras av alla nya teknologiska lösningar och försöker att ständigt hålla mig uppdaterad inom ämnet. Jag har lätt för att lära mig själv och bidrar gärna till vidareutveckling och förbättring.

I mitt arbete tillämpar jag principen: Det finns alltid något att förbättra och effektivisera. Därför använder jag min analytiska förmåga för att identifiera hinder för utveckling och hittar vägen för att åtgärda problemet. Min breda kunskap från olika områden hjälper mig att komma på kreativa lösningar.

Under de senaste åren har jag arbetat med administration av investeringsfonder, då lärde jag mig att organisera ordning och reda på en professionell nivå. Tydlig kommunikation och mitt personliga driv gör att jag gärna sprider information och kunskap genom organisationen, vilket gör mig till en omtyckt och lyhörd kollega.

På min fritid gillar jag att söka nya vägar för att utveckla mig själv. Resor, böcker, online kurser, kulturella evenemang och nya sociala kontakter får mig att känna att jag lever fullt ut. Kvällssimning och en bra opera hjälper mig att balansera arbete och avkoppling.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • IT-utveckling
  • Förändring

Specialitet: Ständigt effektivisera och förbättra processer

Top sem, leo ut quis dapibus neque. porta. commodo in adipiscing vel,