Kristina Bozhko

Jag drivs av de av positiva effekter för kunden, verksamheten, mina kollegor och mig själv som uppnås i ett uppdrag. Nya teknologiska lösningar är alltid spännande och jag ser till att hålla mig uppdaterad i teknikområdet. Jag har lätt för att lära och bidrar till vidareutveckling och förbättringar hos kund genom bland annat processanalys och att använda olika typer av affärsmodeller. Jag arbetar processbaserat och har alltid kunden i fokus.

I mitt arbete tillämpar jag principen: Det finns alltid något att förbättra och effektivisera. Jag är analytisk till naturen och har förmågan att identifiera förbättringsområden, till exempel genom att följa kundresor och skapa bättre kundupplevelser, med hjälp av digitala verktyg såsom Google Analytics. Min erfarenhet och kunskap från många olika områden bidrar till att jag hittar kreativa lösningar.

Under de senaste åren har jag arbetat med administration av investeringsfonder, där min styrka i ha ordning och reda på professionell nivå kom väl till pass. Tydlig kommunikation och mitt personliga driv gör att jag gärna delar med mig av information och kunskap, vilket gör mig till en omtyckt och lyhörd kollega.

På min fritid gillar jag att pröva nya vägar för att utveckla mig själv. Resor, böcker, online kurser, kulturella evenemang och nya sociala kontakter får mig att känna att jag lever fullt ut. Kvällssimning och en bra opera hjälper mig att balansera arbete och avkoppling.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • IT-utveckling
  • Förändring

Specialitet: Ständigt effektivisera och förbättra processer

Top