Khalid Rashid

Jag är en kreativ problemlösare som brinner för att bidra till positiv förändring och har alltid kundnyttan i fokus. Mitt expertisområde är beteendevetenskap och strategiskt ledarskapsarbete och jag har flerårig kompetens som IT-generalist. Denna mix av kompetenser har gjort att jag har god förståelse för samspelet mellan människan, de digitala verktygen och den organisatoriska utveckligen.

Som konsult är jag strukturerad och driver mina projekt med uthållighet och nyfikenhet, och jag tar vara på engagemanget och kompetensen hos mina intressenter. I de situationer där förutsättningarna ändras kan jag även flexibelt ställa om, utan att tappa fokus på det uppsatta målet. Varje förändring och utveckling görs med fokus på min uppdragsgivares affärsnytta och hur det kan hjälpa verksamheten skapa mervärde för slutkunden. 

Utanför jobbet ägnar jag mig åt en hel del sport, träning och friluftsliv. När lugnet har infunnit sig så avnjuter jag gärna en matbit i goda vänners lag på stan. Jag har även ett nördigt intresse för kaffe och kan prata länge och passionerat om olika sätt att brygga en god kopp java på.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • IT-utveckling
  • Förändring

Specialitet: Förstå detaljerna och deras sammanhang i helheten, och målmedvetet engagera människor mot det gemensamma önskeläget.

Top Curabitur neque. leo porta. odio commodo consequat. sed et, consectetur libero id