Hela mitt yrkesliv har handlat om utveckling. I mer än tjugo år som konsult har jag genom en mängd olika uppdrag utvecklat mina kunders verksamheter och stärkt deras medarbetare längs vägen.

Parallellt med min egna konsultyrkesroll är jag sedan 2006 medgrundare till konsultbolaget Adaptit där jag 2015-2023 var bolagets VD. Numera består mitt engagemang i Adaptit av styrelsearbete samtidigt som jag arbetar operativt i det nybildade systerbolaget Adergo.

Jag har en tillitsfull och pedagogisk personlighet som kombineras med en visionär blick, en hög analytisk förmåga och en framåtdrivande, orädd ledarstil. Jag visualiserar hellre nyläge än nuläge och ser sällan hinder med att ta mig dit jag vill. Jag engagerar mig gärna i helheter och har lätt för att se varje människas bidrag till det större sammanhanget. Jag talar gärna inför grupp och är duktig på att uttrycka mig i tal och skrift.

Som människa dras jag till naturens storheter. Det gör att när det blåser vill jag ut på havet och när det snöar vill jag upp på bergen. Jag ser dessutom en tjusning med att trotsa våra årstider. Det gör att när vintern nalkas drömmer jag om vindsurfing och när sommaren är på väg längtar jag efter topptursskidåkning.

Just nu fylls mitt privatliv mest av familjeaktiviteter med vår drygt treåriga dotter. En underbar tillvaro, perfekt för att balansera yrkeslivet.

Top