Johan Svenningsson

Jag har jobbat med traditionell och agil verksamhetsutveckling i 15 år. Under dessa år har jag haft möjlighet att jobba brett med olika typer av frågor i varierande verksamheter och branscher. I vissa fall har det handlat om att hantera människor i förändring, i andra fall handlat om att automatisera processer. Effektiviseringen och automationen har skett i befintliga stödsystem eller med kompletterande teknologi såsom RPA eller e-tjänster. Den röda tråden har alltid varit processutveckling och utveckling av arbetssätt.

I rollen hanterar jag komplex materia som kan spänna över en hel organisation med många inblandade intressen och perspektiv. Jag har vana av traditionella verksamheter likväl som agilt uppskalade SAFe-miljöer. Jag tar stolthet i att på ett snabbt, effektivt, och tydligt sätt driva samt kommunicera förändring och förbättring samtidigt som jag får med mig alla andra på tåget. Jag kan både fungera som teamlead/ projektledare samt vara en del i ett lag.

På fritiden umgås jag med min familj i fritidsstugan utanför Flen eller i hemmet i Huddinge. Jag tar mig också tid att träffa vänner samt pressar mig i löpspåret eller på ishockeyrinken.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • IT-utveckling
  • Förändring

Specialitet: Omvandla affärsmål till it-baserade verksamhetsstrukturer

Top