Jenny Forss

Nyfikenhet och en stark vilja att ständigt göra saker ännu bättre driver mig i mitt jobb. Min favoritfråga när jag jobbar är ”varför?”. Varför gör vi detta? Varför gör vi det så här? Kommunikation nära affären, verksamheten och medarbetarna är det jag brinner för. Jag jobbar gärna med att skapa kontext och förståelse även för komplexa sammanhang.

Jag har tidigare erfarenhet av arbete på myndighet och i näringslivet, både som anställd och konsult. Jag kombinerar gärna strategiskt arbete med operativa uppgifter även om det alltid är viktigt för mig att arbetet kopplas till uppdragsgivarens utmaning i sin helhet. Flexibilitet och lyhördhet är två av mina egenskaper som konsult, det är viktigt att min uppdragsgivare känner att jag finns där och har förstått situationens möjligheter och utmaningar.

När jag inte jobbar reser jag gärna med min familj, både ut i världen eller till min familj i Östergötland. God mat är också något som gör mig extra glad, både när jag haft tid att laga min egen eller på något trevligt ställe på stan.

Specialitet: Förståelig kommunikation nära affären och medarbetaren.

Top