Jeanette Thorell

Jag är en entusiasmerande och drivande affärs-och verksamhetsutvecklare som arbetar med att hjälpa organisationer att ta strategi till handling på ett inkluderande och strukturerat sätt. Jag arbetar nära beställare och intressentgrupp (-er), är lyhörd och har förmåga att se samband relaterat till uppdrag.

Jag har arbetat i både operativa och strategiska roller med att driva förflyttning inom verksamheters digitala agenda. Min bakgrund är utifrån systemvetenskaplig linje med bred förståelse för hur det IT-nära relaterar i förhållande till verksamhetens behov.

Jag har under mina 30 i branschen arbetat som specialist, projektledare, förändringsledare, chef och ledare, där utveckling är den röda tråden. Att arbeta med en organisation och nya arbetssätt, kulturförflyttning i samband med nya initiativ ser jag som oerhört stimulerande.

Jag uppskattar mycket att stödja den offentliga sektorn i sin förflyttning mot det digitala. Här har jag bl. a fem års erfarenhet av rollen som CIO inom kommun. Lika spännande är förändringstakten inom det privata, bank och försäkringssektorn där jag har 23 års erfarenhet på inom både IT- och affärsidan. Förvaltningsstyrning, projektkontor -och portföljstyrning är två områden jag implementerat inom olika organisationer. Strategiarbete och transformationsplaner är mitt huvudområde.

Som konsult är jag mån om att ligga nära beställaren och möta önskvärda resultat och måt. Att förstå den mjuka sidan under en förändring och möta upp och coacha är en annan viktig del under mina uppdrag. Certifierad inom Agil HR och strävar efter att skapa motivation och arbetsglädje under mina uppdrag.

På min fritid umgås jag en hel del med min häst, rider 3-4 gånger i veckan och då gärna ute i skogen. Uppskattar också härliga familjemiddagar, med mina två vuxna barn och ett första barnbarn, tillsammans med min man. Läser, reser och umgås med vänner när tillfälle infinner sig.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • Förändring

Specialitet: Från strategi till praktik – hela vägen!

Top dolor. sed adipiscing felis Praesent nec non tristique leo. justo quis