Håkan Gryglas

Jag är en driven, strukturerad och social IT-projektledare. Min kravanalytiska förmåga går hand i hand med att se lösningar där andra kanske hellre ser problem. För mig är det en självklarhet att arbeta utifrån en god förståelse av verksamheten och tillsammans skapa träffsäkra lösningar.

Min bakgrund inom den grafiska branschen, IT och större bolag inom foto- och tryckproduktion under många år gör att jag har bred insikt inom infrastruktur, anpassade applikationslösningar samt även försäljning och marknadsföring. De lösningar jag har tagit fram och implementerat har innefattat både databas- och webbkomponenter och jag har även erfarenhet av omnichannel/cross media-lösningar.

Jag har även jobbat med utbildning som en naturlig del av mitt arbete. Jag håller gärna workshops och är lyhörd för kundens behov och specifika utmaningar.

När jag klockar ut spenderar jag mest min tid med min familj där natur och idrottintressen tar upp vår tid. Annars trivs jag bäst i skogen eller vid älven med ett fiskespö som nästan vuxit fast i min hand sedan barnsben. Något byggprojekt finns det nästan alltid att mysa med i vår stuga i Hälsingland också

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • IT-utveckling
  • Förändring

Specialitet: Lätthet i att identifiera kundens behov och förmedla den pedagogiskt inom teamet– En social doer och problemlösare.

Top