Ghalia Saidavi

Min grund finns i ekonomiarbete och redovisning och många års erfarenhet från både koncernredovisning, arbete i ledningsgrupper och olika ekonomirelaterade projekt. Jag känner mycket väl till vilka hinder en verksamhet kan möta på vägen till en bättre plats. Jag har haft förmånen att få se verksamheter utifrån flera olika perspektiv; som konsult, som ekonomiansvarig, som redovisningschef och som ledningsgruppsmedlem. Jag kan enkelt relatera till de olika perspektiven och har en bra förståelse för utmaningarna i förändringsprojekt.

Med gedigen erfarenhet inom både ekonomi och IT och området däremellan, har jag utvecklat en nästan nördig förkärlek för processer och förändringsarbete. Det bästa jag vet är att analysera en nutida situation, bygga nya processer i samtal med kund och kollegor och implementera dessa tillsammans med de som påverkas. Det är där magin sker. Jag önskar att man kunde övertyga alla om att IT och IT-relaterade processer samt ny teknologi kan användas som verktyg för att förbättra arbetssituationen i de flesta verksamheter. På så sätt önskar jag kunna få verksamheter i förändring att se tjusningen i de nya verktygen istället för att fokusera på själva omställningen och den kraft den tar.

Även i mitt privata liv tar jag mig gärna an nya äventyr. Efter att som 19-åring ha flyttat från Tyskland till Sverige och tack vare en syrisk pappa och en tysk mamma och de språkfärdigheter detta gav mig, så ser jag världen som min lekplats. Jag älskar att resa, har under de senaste åren både tagit dykcertifikat och börjat spela golf. Du kan hitta mig både på popkonserter i en stor arena och på Operan. Med 3 söner och ett aktivt liv är egentiden så klart också viktig, den njuter jag gärna av genom ett yogapass på altanen eller meditation i trädgården.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • IT-utveckling
  • Förändring

Specialitet: Se, förbättra och kommunicera ekonomiska och tekniska processer med människan i fokus

Top suscipit felis libero. id Phasellus libero vel,