Gabriella Lundgren

En stor drivkraft hos mig är att få leverera resultat och hjälpa en grupp nå ett gemensamt mål. Det är därför projekt- och förändringsledning faller sig naturligt för mig. ”Vill man ha någonting gjort, gå till Gabriella”, var något jag fick höra på en tidigare arbetsplats.

Oavsett projektinnehållet krävs förmågan att förstå både kundens och mottagarens behov. I mina tidigare uppdrag har jag ofta haft ansvar för kommunikation med stora mottagargrupper på både lednings- och medarbetarnivå. Genom min erfarenhet från såväl inhemska som globala projekt med olika kulturella sammansättningar har jag lärt mig att arbeta och kommunicera med olika människor med olika behov.

Jag har tidigare arbetat i varierande uppdrag kring exempelvis förbättringar kopplat till digitalisering, systemflytt och utrullning av tjänster och produkter. Främst har jag arbetat med agil metodik och i situationer där IT och affär behöver mötas och förstå varandra.

Varje uppdrag är unikt på sitt sätt och jag är ödmjuk och lyhörd inför nya utmaningar och tar mig an dem genom att blanda tidigare erfarenheter med nya infallsvinklar. Jag är mån om att vårda mitt nätverk och det ser jag som en viktig faktor i att lyckas.

Vid sidan av jobbet umgås jag med vänner och familj, testar på allt från kampsport till pole fitness, utövar yoga, lär mig odla grönsaker och tittar gärna på amerikansk fotboll.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • IT-utveckling
  • Förändring

Specialitet: Sammanföra olika människors behov till ett gemensamt mål.

Top et, eget Aliquam ut dictum risus. felis