Emil Nilsson

Jag är en positiv och driven person med ett pragmatiskt och optimistiskt angreppssätt till uppdraget och rollen jag befinner mig i. Grundbulten i allt jag gör är god samarbetsförmåga och jag trivs att jobba i grupp med starkt fokus på laget. Just därför är också goda, långsiktiga och hållbara relationer något jag lägger stort vikt vid och jag är övertygad om att det byggs genom öppenhet, kommunikation och transparens.

I min konsultroll har jag arbetat i flera spännande uppdrag inom privat såväl som offentlig sektor där fokus har varit på IT-koordinering, verksamhetsutveckling, projektledning och kravhantering. I rollerna har min analytiska sida och förmåga att driva igenom förändring varit något som kommit väl till pass och det är just i gränslandet mellan verksamhet och IT jag trivs som bäst.

Vid sidan av jobbet är jag en mångsysslare. Jag roas av idrotter såsom fotboll, klättring, golf och padel, men är också en pusselläggare av rang. När semestern nalkas tillbringar jag den gärna tillsammans med familjen och vänner på lantstället i Sankt Anna skärgård.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • IT-utveckling
  • Förändring

Specialitet: Strukturerat driva igenom förändring med laget och målet i fokus.

Top