Elina Hammarberg

Jag är en nyfiken, driven och strukturerad projektledare som snabbt kan sätta sig in i nya branscher och utmaningar. För mig är det viktigt att analysera och förstå verksamhetens utmaningar, behov och krav i både närtid och framtid för att skapa hållbara lösningar.

Jag har erfarenhet av att arbeta inom både privat och offentlig sektor. Under min karriär har jag fått äran att lära känna olika verksamheter genom att driva projekt inom system, digitalisering, förvärv och verksamhetsutveckling inom såväl IT och HR som ekonomi och inköp. Jag är van att arbeta i flera parallella projekt och hålla många bollar i luften samtidigt.

Jag trivs i uppdrag där jag får vara med att skapa värde genom digitalisering och effektivisering. En framgångsfaktor är att arbeta nära intressenter och beställare, då kan vi tillsammans ha blicken mot samma mål.

Andra brukar beskriva mig som en lugn och pedagogisk person som är duktig på att kommunicera, vilket skapar förtroende och tillit.

Min fritid spenderar jag allra helst med min familj och vänner genom att laga goda middagar, spela sällskapsspel, vara ute på långa promenader eller upptäcka nya städer och miljöer i vår husbil.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • IT-utveckling
  • Förändring

Specialitet: Att ödmjukt utmana, utveckla och implementera hållbara lösningar, processer och arbetssätt med hjälp av digitalisering.

Top