Dzanila Karaselimovic

Jag har flerårig erfarenhet från finansbranschen med ett fokus på fondhandel och corporate actions. Jag har främst arbetat med utveckling av ekonomi- och fondhandelsprocesser, projekt för tillämpning av regelverk och införande av nya system. Allt för att göra de berörda verksamheterna effektiva och framgångsrika.

I rollen som projektledare eller administratör förstår jag hur förändringar kan påverka olika delar av verksamheten och vilka utmaningar organisationer kan möta på vägen dit, detta gör att jag i förhand arbetar på att lösa dessa utmaningar. Jag trivs bäst där verksamheten möter IT, och jag drivs av att skapa verkligt värde för verksamheten i dessa projekt. Utmaningen och drivkraften för mig är att skapa en gemensam samsyn och sedan ta fram förutsättningar för bästa vägen dit. Den resan är fantastisk att göra!

Jag ser mig själv som en mycket entusiastisk och nyfiken människa i förändring, detta ger mig goda egenskaper att navigera i en allt mer föränderlig miljö.

Utanför arbetat är jag en social person som älskar att umgås med vänner över en middag eller pröva nya saker och aktiviteter. När jag inte gör det planerar jag nästa resa eller inredningsprojekt.

kompetensfördelning

  • Verksamhetsutveckling
  • IT-utveckling
  • Förändring

Specialitet: att på ett strukturerat och effektivt sätt driva igenom förbättringar

Top felis dapibus lectus ut consequat. ut