Donna Cicek-Tanhan

Jag tror att organisationers anpassningsförmåga är nyckeln till hållbar verksamhetsutveckling. -För att organisationer ska vara relevanta måste de samspela med sin omvärld, det är där det sitter.

Jag har styrka att leda och utveckla organisationer som behöver transformera sina verksamheter utifrån nya förutsättningar. Jag har ett stort intresse för hållbar verksamhetsutveckling och projektledning, samt en effektiv arbetsprocess för att skapa strategiskt relevanta lösningar i en digital samtid.

Jag drivs av att leverera mervärde till kunden och se helheten i en organisation samt skapa lösningar som är anpassade till olika nivåer.

Tidigare har jag framförallt arbetat med projekt inom Skatteverket som projektledare för aktivitetsbaserade arbetsplatser. Innan dess utbildade jag mig till beteendevetare vid Stockholms universitet.

På min lediga tid umgås jag helst med nära och kära i sällskap av god mat och dryck. För avkoppling tränar jag, och så fort jag får tillfälle så reser jag gärna utomlands.

Specialitet: Leda och utveckla organisationer som behöver transformera sina verksamheter utifrån nya förutsättningar.

Top ut vel, leo eleifend mi, quis commodo Phasellus mattis consectetur Donec elit.