Danial Javani

Jag är en social, positiv och driven verksamhetsutvecklare som vill vara med och driva förändring, väcka människors engagemang och skapa förståelse för förändringar. Under min slutperiod på KTH arbetade jag i samarbete med Karolinska Institutet och Stockholms Läns Landsting. Tonvikten på mitt arbete var mot e-förvaltning av ny digital teknik resulterat från det statliga samarbetsprogrammet Program 4D mellan KI och SLL. Resultativs, indikerade min studie på ett gap mellan hur litteratur förespråkar förändringsimplementering och hur det görs inom sjukvårdsenheten Centrum För Reumatologi. Med hjälp av mitt egna forskningsramverk lyckades jag identifiera tre framgångsfaktorer och sju förbättringsområden för vårdenheten.

Som konsult är jag analytisk, engagerad och har lätt för att skapa förtroende. I min yrkesroll drivs jag av att bryta ned komplexa frågor till en förståelig och hanterbar nivå. Min arbetsfilosofi är att ”med ett strukturerat arbetssätt och en genomtänkt handlingsplan är allt hanterbart”.

Som kollega är jag övertygad om att vilja och glädje är två faktorer som skapar energi och resultat. Med detta värdesätter jag en tydlig kommunikation och ett gott samarbete i alla mina projekt.

På min fritid umgås jag helst med nära och kära. Jag har även ett stort intresse för bakning och tittar gärna på fotboll med en god kladdkaka.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • IT-utveckling
  • Förändring

Specialitet: Analysera och bryta ned komplexa problem för att identifiera en organisations förbättringsområden

Top justo id nunc ante. libero. mattis