Carl Gripenberg

Som person är jag strukturerad, målinriktad, envis och har oftast ett leende på läpparna. Jag ser mig själv som en ledande lagspelare, som har lätt för att arbeta i grupp och gärna driver projekt. Som konsult drivs jag framförallt av kundvård, att bidra till tillväxt och utveckla olika verksamheter samt av att få bygga relationer.

Under mina 21 år i arbetslivet har 18 tillbringats inom eller runt telekombranschen, dels som anställd och konsult, dels som egenföretagare. Jag har bred erfarenhet inom bland annat projektledning, installation och förvaltning av ETL lösningar samt omfattande migreringsprojekt av faktureringssystem och medieringslösningar. Både i Sverige och globalt. Utöver det har jag spenderat de senaste åren som Business Intelligence-konsult för bland annat Försvarsmakten.

Min fritid spenderar jag helst tillsammans med mina barn i skidbacken, runt fotbollsplanen eller i stallet. Annars trivs jag i skogen med hunden eller i källaren med något finsnickeriprojekt. Det finns alltid något kul att bygga.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • IT-utveckling
  • Förändring

Specialitet:

Top