Helena Edbladh, HR

Vad är det viktigaste i alla organisationer? – Medarbetarna!

Våra medarbetare utgör grunden i vår verksamhet, därför är det viktigt för oss att vi fortsätter satsa. Kompetensutveckling, friskvård och samverkan är våra fokusområden 2022. Helena Edbladh, People & Culture, berättar om hur arbetet går.

 

Vilka initiativ har Adaptit tagit för att stötta medarbetarna i sin kompetensutveckling, friskvård och samverkan?

Vi har bland annat startat ett samarbete med myflow – online learning & Hela Sverige Samlas. Där har våra medarbetare hundratals föreläsningar och kurser ledda av experter inom tex. strategi, innovation, digitalisering, personlig utveckling och hälsa tillgängliga. Här finns det något för alla!

 

Vad kan du som anställd förvänta dig av Adaptit som arbetsgivare?

Vårt mål är att Adaptit ska vara en attraktiv, trygg och inkluderande arbetsgivare. En central del i det är att möjliggöra utveckling. Vi har idag, efter två år av hemarbete, även ett stort fokus på våra events och aktiviteter för att förstärka vi-känslan.

Vår tillväxtresa fortsätter ge oss energi och kraft. Nya kreativa kolleger kombinerat med oss som varit längre på Adaptit skapar en härlig miljö och tillsammans kan vi göra skillnad för våra kunder inom samhällsviktiga verksamheter. Det är inspirerande att få vara med och bidra till en positiv samhällsutveckling.

 

Hur skulle du beskriva Adaptit som arbetsplats?

Att vi prioriterar utveckling, självledarskap, flexibilitet och att vi försöker se till konsultens behov. Vårt mål är att alla våra konsulter ska ha stimulerande och berikande uppdrag som passar dem. Vi har exempelvis flera medarbetare som fortfarande sitter och arbetar hemifrån eftersom det passar deras vardag bättre, vilket vi givetvis stöttar.

 

——————

Är du nyfiken på oss? Kontakta oss eller följ Adaptit på Linkedin för de senaste uppdateringarna!
Top