Adaptit tillsätter ny vd

Patrik Lilja tillträder som ny extern vd för Adaptit. I samband med tillträdet övergår Jonas Wedar till Adaptits nya systerbolag Adergo.

Det finns en fantastisk potential i Adaptit genom alla passionerade medarbetare som vill bidra till bolagets genuina affärsidé. Jag ser fram emot ett produktivt 2023 där vi lägger grunden för att utveckla företaget framåt. Vi har en tydlig plan där mitt arbete kommer handla om att med utgångspunkt i vår familjära företagskultur och vårt professionella konsultmannaskap åstadkomma en hållbar tillväxt över tid. En tillväxt som kommer att göra oss än mer betydelsefulla för våra kunder och än mer attraktiva för våra konsulter, säger Patrik Lilja, tillträdande vd för Adaptit. 

– Patrik kommer att driva Adaptit framåt med ett passionerat ledarskap som kommer att ge bolaget den långsiktighet, kunskap och engagemang som krävs. Patrik har en imponerande bakgrund och erfarenhet inom ledande befattningar på flera stora företag och har bevisat sig vara en framgångsrik och innovativ ledare. Vi önskar Patrik varmt välkommen som vår nya externa vd, kommenterar Klas Edgren som representant för Adaptits styrelse.  

– Jag är väldigt glad över att just Patrik tillträder som vd för Adaptit. Givetvis för Patriks personliga egenskaper men också för att han under många år har lärt känna våra konsulter ur ett kundperspektiv och därmed på riktigt förstår mervärdet med våra leveranser. Patrik är helt rätt för Adaptit som inte kan få en bättre ledare för sin fortsatta resa, avslutar Jonas Wedar, avgående VD för Adaptit som utöver sitt fortsatta styrelseengagemang i Adaptit i samband med Patriks tillträde övergår till att verka inom Adaptits nya systerbolag Adergo.

Top