Adaptit tecknar ramavtal med Kumla kommun

Adaptit har tecknat ett nytt ramavtal avtal med Kumla kommun gällande konsulttjänster inom IT-arkitektur och strategi.

Avtalet löper till och med 2024-09-30. Det bakomliggande syftet med upphandlingen från Kumla kommun var att skapa förutsättningar för att på ett förenklat sätt kunna avropa stöd gällande arbete kopplat till IT och digitalisering från externt part. Ambitionen inom ramen för avtalet är att ett partnerskap mellan Kumla och leverantören skall utvecklas över tid.

”Inom Kumla kommun har vi stort fokus kring digitalisering för att effektivisera kommunens verksamheter. Viktiga områden framåt kommer bl a vara automatisering och integrationer, Microsoft 365, IoT, IT-säkerhet och Öppna data. Det ska bli spännande att få dela denna resa med Adaptit AB, där deras erfarenheter ska bidra och vara bra vägledning i vår fortsatta utveckling” säger Jimmy Leonborn, IT-chef.

”Vi är självklart oerhört glada över att nu få en chans att arbeta med en för oss ny kund och samtidigt få välkomna Kumla som ytterligare en av våra kunder inom kommunal sektor. Den ambition Kumla uttrycker gällande inriktning mot en digitaliseringsresa skall bli fantastiskt rolig att samarbeta kring” säger Jens Yhrefors, Försäljningschef på Adaptit.

Om Kumla kommun

Kumla kommun finner du i Närke, hjärtat av Sverige. Kumla tillhör Örebro län och är en växande kommun med drygt 21 700 invånare.

Om Adaptit

Vi är en 100% oberoende konsultbyrå med en övertygelse om att riktig konsulting kräver ett objektivt och vägledande förhållningssätt. Vårt dagliga arbete handlar om it- och verksamhetsutveckling för att göra våra kunder framgångsrika i en digital framtid. Vi kan digitalisering och vill bidra till en positiv samhällsutveckling. Vi riktar oss därför särskilt mot privata och offentliga aktörer som tillhandahåller samhällsbärande funktioner.

Top