Välkommen Khalid Rashid!

Khalid kommer närmast från Stockholms Stadsmission där han arbetat som som GDPR- och IT-ansvarig. Hans stora passion är att skapa mervärde genom att förstå verksamheternas processer och utmaningar, och tillsammans hitta smidiga, smarta lösningar som förenklar och skapar mervärde till slutkunden.

Som GDPR och IT-ansvarig har han drivit moderniseringen av den digitala infrastrukturen i organisationen. Han har utvecklat leverantörers relation till organisationen och drivit diverse projekt, bland annat processer kring hantering av personuppgifter, Office 365 migrering och utbildning, samt höjd medvetandet kring utbildningsinformationsäkerheten bland medarbetare.

Han har även arbetat som verksamhetschef på Stadsmissionens HVB-boenden och ledde en transformeringsprocess i samband med förändrade lagkrav som resulterade i en ny affärsmodell, etablering av nya kunder och ökad effektivitet.

Vi på Adaptit hjälper samhällsbärande funktioner att ta nästa steg i sin verksamhetsutveckling genom att rekrytera marknadens främsta talanger. Vi är därför extra glada att kunna välkomna Khalid ombord!

Läs mer om Khalid här.

Välkommen!

Top dolor dolor. Praesent libero. amet, libero vulputate, fringilla vel, facilisis