Jens Yhrefors ny ansvarig för marknadsföring och försäljning

Idag, den 19e augusti, tillträder Jens Yhrefors som ny marknads- och försäljningschef på adaptit. Jens kommer närmast från Enfo där han under ett flertal år haft diverse ledande positioner inom både marknad- och försäljning.

Jens har en gedigen bakgrund från IT-branschen med bolag som Fujitsu, Qbranch (nuvarande Axians) samt NordicEdge i ryggen. Nu väljer han att komma till adaptit där han kommer ansvara för att ta marknads- och försäljningsorganisationen till nästa nivå.

Jag anser att rätt kunskap och erfarenhet är nyckelparametrar för att hjälpa företag uppnå en lyckad digitaliseringsresa. adaptit erbjuder en mycket spännande och bred kompetensportfölj som bidrar till just detta. Valet att kliva på den här tjänsten var en självklarhet för mig. Utöver de fantastiska människor som jag redan har fått träffa har adaptit en högre vision som verkligen tilltalar mig, nämligen att bidra till positiv samhällsutveckling genom digitalisering.

Jens menar att dagens samhälle har ett stort behov av den kunskap som adaptit besitter. Kombinationen av senior kompetens och ett högre syfte gör adaptit unika i sitt slag och det är en resa han verkligen vill vara delaktig i.

Jag ser det som en unik möjlighet att både få jobba hands-on med digitalisering och samtidigt få bygga ett samhälle för framtiden.

Jonas Wedar, VD adaptit kommenterar:

adaptit befinner sig i ett häftigt skede. Vi lever som vi lär med ett normaltillstånd av ständig förändring. Med Jens ombord kommer vi stärka vi vår proaktiva affärsförmåga och öka vår externa synlighet. Allt i syfte att utveckla våra kunder och hjälpa dem att göra en positiv skillnad för samhällsutvecklingen.

Läs mer om Jens här.

adaptit är en 100% oberoende konsultbyrå med en övertygelse om att riktig konsulting kräver ett objektivt och vägledande förhållningssätt. Vårt dagliga arbete handlar om it- och verksamhetsutveckling för att göra våra kunder framgångsrika i en digital framtid. Vi kan digitalisering och vill bidra till en positiv samhällsutveckling. Vi riktar oss därför särskilt mot privata, civila och offentliga aktörer som tillhandahåller samhällsbärande funktioner.

Top