Jag är din syster

Internationella kvinnodagen uppmärksammar ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen. Vi på adaptit har under 2018 aktivt arbetat med att förtydliga vår affärsidé, våra värderingar och vårt fokus – för att kunna göra skillnad.

Vi ska stärka samhällsbärande funktioner och aktivt ta ställning för jämlikhet och alla människors lika värde. Vi ska bidra till ett genom digitalisering mänskligare samhälle. Genom att arbeta värderingsstyrt kan vi påverka det stora genom det lilla. I detta fall bär vi en tröja.

­-Genom att köpa och bära tröjan I am your sister från World Market Stockholm vill vi visa uppskattning och stöd för alla kvinnor som på olika sätt inspirerar och inspirerat oss genom livet, inleder Sophia Axelsdotter, konsultchef.

– Allas lika värde borde år 2019 vara en självklarhet, men det är inte det och det måste vi våga prata om. En del av intäkterna från tröjan går till Alla Kvinnors Hus. Genom att denna dag visa att vi bär tröjan är för att uppmärksamma deras fantastiska arbete och ta ställning i en viktig fråga kring ojämställdhet, avslutar Pia Kjellerup Borg, Kultur- och varumärkesansvarig.

Adaptit gör inte fantastiska klädsamarbeten för att lyfta jämlikhetsfrågor som exempelvis Camilla Thulin och Mia Skäringer eller Alla kvinnors hus och World Market Stockholm. Vi vägleder digital transformation – varje dag. Men vi är stolta blus- och tröjbärare.

Vill du stötta Alla kvinnors hus? Läs mer här eller swisha valfritt belopp till 123 900 45 65

90-KONTO

Plusgiro: 90 04 56-5
Bankgiro: 900-4565

Top ut Donec nunc commodo Donec eleifend Aenean felis ultricies mi, elementum porta.