I februari börjar Jonas Norström hos oss!

Jonas kommer till oss med bred erfarenhet inom bland annat ledarskap, förändringsledning och digital transformation från roller som strategi- och förändringsledningschef, programkontorschef och projektledare. Han är en ledare som brinner för förändringen – den lyckade, som skapar ett reellt affärsvärde. Han drivs av att förenkla, effektivisera och höja leveranskvaliteten samt att bygga långsiktigt hållbara verksamheter och organisationer.

Jonas har bland annat jobbat med digital transformation av global tjänsteleverans, transformerat en logistikfunktion i R&D-miljö och projekt inom IT, produkt- och tjänsteutveckling, tjänsteleverans och industrialisering.

På fritiden tillbringar Jonas mycket av sin lediga tid i köket med att skapa nya smaksensationer åt sin familj.

Vi på Adaptit samlar marknadens främsta talanger för att kunna möta våra kunders behov. Jonas är ytterligare en pusselbit i vår spännande företagsutveckling.

Vi ser fram emot att Jonas blir en del av vårt gäng i slutet av februari!

Top