I dag börjar Andreas Sundberg hos oss!

Andreas kommer närmast från Nacka kommun där han arbetat som Förvaltningsledare och IT-processförvaltare inom Robotic process automation (RPA). Andreas är en är en pedagogisk och social person som brinner för digitalisering.

Andreas har bland annat utvecklat och förvaltat verksamhetssystem inom arbetsmarknad, utbildning, flyktingmottagande, socialtjänst, kultur med mera. Han förvaltade och utvecklade även bland annat e-tjänster och en robotiserad process inom ekonomiskt bistånd och har lett utvecklingen av en komplex Business intelligence-lösning för att visualisera statistik- och beslutsunderlag inom socialtjänst, utbildning och arbetsmarknad.

Vi på Adaptit samlar marknadens främsta talanger för att kunna möta de behov vi ser hos våra kunder. Andreas är ytterligare en pusselbit i vår organiska företagsutveckling.

Varmt välkommen!

Läs mer om Andreas

Top