Adaptits unga medarbetare ansöker om Sophiastipendiet

Vi vet att det vi gör nu kring AI kommer att spela roll för regeringens Agenda 2030 och det tar vi på största allvar, säger Sebastian Westerholm, initiativtagare.

På vår resa med AI och digitalisering tar vi sikte på samhällsbärande funktioner. Vår målsättning att leda positiva förändringar som genererar en positiv samhällsutveckling. Siktet är inställt på att skapa hållbart värde för kunden, kundens kund och samhället.

Så länge vi människor inte har en någorlunda tydlig bild av hur AI kan bistå i vår egen vardag kommer vi att ha svårt att acceptera de positiva möjligheter som AI erbjuder, berättar Danial Javani. Vi uppdaterar vår hemsida för mer information den närmsta tiden.

Olivia Lundberg beskriver hur vi som bolag tänker. –På adaptit vill vi berätta om möjligheterna med AI genom de träffar vi initierar under våren. Vi vill öppet diskutera samhällets utmaningar: Vilket sorts AI vill vi ha? Vilka är möjligheterna och hur undviker vi riskerna utifrån Agenda 2030

Läs mer om Sophiastipendiet här

Kontakta oss eller håll utkik på adaptit.se Mer information kommer inom kort.

Olivia Lundberg
Sebastian Westerholm
Danial Javani

 

Top