Emil Nilsson har börjat hos oss!

Äntligen har Emil börjat hos oss. Emil har en kandidatexamen i systemvetenskap från Linköpings universitet och har sedan sin examen byggt på sina kunskaper kring projektledning, projektadministration och IT-koordinering i flera utmanande uppdrag. Han brinner för att bidra till värdeskapande förbättringar tillsammans med kunden genom att identifiera och förändra mindre väl fungerande processer och arbetssätt. Samtidigt är han skicklig på att bygga goda, långsiktiga och hållbara relationer med kunder, uppdragsgivare och partners.

På fritiden är Emil en mångsysslare. Han roas av idrotter såsom fotboll, klättring, golf och padel, men är också en pusselläggare av rang. När semestern närmar sig tillbringar han gärna den i favoritlandet Grekland.

Här på Adaptit samlar vi marknadens främsta talanger för att kunna möta de behov vi ser hos våra kunder. Emil är ytterligare en pusselbit i vår spännande företagsutveckling som vi varmt välkomnar!

Top commodo Sed mattis elit. accumsan venenatis dolor sit libero elementum quis velit,